TÜKÇEV'in Düzce TSO'da yapmış olduğu Atık Yönetimi seminerine katıldık.

24 Kas

• Çevre Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

TÜKÇEV'in Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında yapmış olduğu Atık Yönetimi seminerine öğrencilerimizle katıldık.

Mevzuat Kapsamında yapılan Atık Yönetimi seminerleri ticari ve sanayi kuruluşlarının yanı sıra, çevre konusunda faaliyet gösteren firmalara ve yerel yönetimlere atık yönetimi ile ilgili bilgilendirme yapmak ve yükümlülüklerini hatırlatmak amacıyla düzenlenmekte ve TÜKÇEV tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda 23 Kasım 2016 Çarşamba günü saat: 13:00’da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleştirilen seminere Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizle birlikte katıldık. Seminerde Düzce TSO Başkanı Sn. Fahri Çakır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Düzce İl Md. Nurhan Kartal ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Çevre Mühendisleri odasından yetkililer sunumlarını yaptılar.