Üniversitemizde Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencilerimizin Sorunları

24 Nis

Üniversitemiz tarafından yurtdışından gelerek Üniversitemizde öğrenim gören Uluslararası Öğrencilerimizin sorunlarını çözmek üzere yapılan toplantıların ikincisi düzenlenecektir. Uluslararası Öğrencilerimizin sorunlarını tespit etmek amacıyla 26 Nisan 2018 Perşembe günü Saat 16:00'da İstiklal Konferans Salonunda  örgün ve ikinci öğretim Uluslararası Öğrencilerimiz ile toplantı yapılacaktır. Bölümünüzde eğitim gören uluslararası öğrencilerin eksiksiz bir şekilde anılan tarih/saatte toplantıya katılımlarının sağlanması için ilgili öğrencilere bölümünüz bölüm sekreterleri tarafından imza karşılığı bilgi verilerek tebliğ edilecek olup  söz konusu öğrenciler izinli sayılacaklardır.

LİSTEDE ADI BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE GELİP İMZA ATMALARI HUSUSUNU BİLGİLERİNİZE SUNARIM.

Listeye Ulaşmak için tıkayınız.