2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İş yeri Eğitimi Başvuruları

20 Kas

  • Çevre Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İş yeri Eğitimine başvurmak isteyen öğrencilerin izlemesi gereken adımlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Öğrencilerin 13 Aralık 2019 tarihine kadar akademik danışmanlarına email göndererek iş yeri eğitimi yapabilmek için başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

2- 20 Aralık 2019 tarihinde açıklanacak sonuç listelerine göre öğrenciler Bahar döneminde iş yeri yapıp yapamayacaklarını görebileceklerdir.

3- Listede adı yer alan öğrencilerin  bölüm iş yeri eğitimi sayfasında yer alan sözleşme örneğini bilgisayar ortamında doldurarak öncelikle danışmanına daha sonrasında ise Bölüm Başkanına imzalatarak, işyerine teslim etmeli ve eksiksiz doldurulmuş, öğrencinin resmi yapıştırılmış evrağı 7 Şubat 2020 tarihine kadar Arş. Gör. Dr. Zahit Ergün Güngör'e teslim etmeleri gerekmektedir.

4- İşyeri eğitimi yapılacak kurumlar seçilirken, çalışılacak iş yeri ile yeni müfredatta yer alan iş yeri eğitimi uygulaması seçmelileri ile uyumluluk göstermesine ve iş yeri eğitimi süresince bu uygulama doğrultusunda çalışmalarda bulunulmasına dikkat edilmelidir.

5- İşyeri eğitimi raporları, yapılan iş, öğrenilen bilgiler, kazanılan tecrübeler, teorik-pratik bilgi karşılaştırmaları, mesleki hayata yönelik çıkarımları içerecek şekilde hazırlanarak, dönem sonunda Arş. Gör. Dr. Zahit Ergün Güngör'e teslim edilmelidir.