2019/2020 Yaz okulu dönemi ders seçimi ve işlemler

28 Tem

Üniversitemizde 2019/2020 Yaz okulu dönemi ders seçimi ve işlemler ile ilgili bilgilere aşağıda verilen öğrenci işleri sayfası linkinden ulaşabilirsiniz:

Yaz Okulu kayıt/ders seçme işlemleri 04-07 Ağustos 2020 tarihleri arasında internet üzerinden başvuru ile yapılacak olup, dersler 10 Ağustos-13 Eylül 2020 tarihleri arasında uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır.

Lütfen burada anlatılan işlemlere uygun ders seçiniz ve sorularınız olması halinde danışman hocanızla irtibata geçiniz.

Bu yaz okulu döneminde CEV413 Staj-II dersi Bölümümüzde açılmıştır. Staj-II dersini seçen öğrenciler yaz okulu döneminde başka bir ders seçemezler, lütfen buna dikkat ediniz. Yaz okulu ders programı bu sayfadan ilan edilecektir, lütfen takip ediniz.

Yaz okulu ders programı için tıklayınız.

Yaz okulu döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.