2020-2021 Bahar Öğretim Yılı İşyeri Eğitimi Değerlendirme Süreci

24 May

  • Çevre Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

Bu dönem işyeri eğitimi gören öğrencileirmizin değerlendirme sürecinde izlemesi gereken adım ve tarihler aşağıda belirtilmiştir.

İşyeri Eğitimi kapsamında hazırlanan defterlerin teslim tarihi 4 Haziran 2021 Cuma günü olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar öğrencilerimizin defterlerini uygun biçimde hazırlayarak, danışmanlarına email yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Email gönderirken işyeri komisyonundan Arş. Gör. Dr. Ergün Güngör (ergungungor@duzce.edu.tr) ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Aktaş (fatihaktas@duzce.edu.tr) işyeri eğitimi danışman hocanızla birlikte alıcılara eklenmesi gerekmektedir. Toplamda gönderdiğiniz email ile işyeri eğitimi defterinizin üç öğretim üyesine de ulaşması önem arz etmektedir. Lütfen gönderilen dosyaların okunabilir ve açılabilir formatta olduğundan emin olunuz.

9 Haziran Çarşamba günü saat 08:00'da, ileriki bir tarihte duyurulacak olan liste ve sıralamaya göre işyeri eğitimi mülakatları bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla yapılacak olup öğrencilerimizin bu mülakat için bir işyeri eğitimi boyunca yaptıkları faaliyetleri açıklayan ve özetleyen bir sunum hazırlamaları gerekmektedir.

4 Haziran Cuma - Defter Teslim Tarihi

9 Haziran Çarşamba - Sunum ve Mülakat Tarihi