Dünya Çevre Günü Etkinlikleri

Dünya Çevre Günü Etkinlikleri

Düzce Valiliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliğiyle 5 Haziran Çevre Günü  ve 5-11 Haziran Çevre Haftası münasebetiyle düzenlenen “Hava Kirliliğinin Sağlığa Etkileri”, “Düzce’nin Biyoçeşitliliği, Nesli Tehdit Altındaki Türler, Biyokaçakçılık”, “Yeşil Binalar” ve “Evsel Atıklar ve Yönetimi” konulu paneller 6-7-8 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlikler kapsamında, "Evsel Atıklar ve Yönetimi" konulu panel 8 Haziran 2016 tarihinde saat 10:00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Panele konuşmacı olarak Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Çevre Müh. Böl. Bşk. Yrd. Doç. Dr. Fatih TAŞPINAR, Yrd. Doç. Dr. Zehra BOZKURT, Yrd. Doç. Dr. Murat SOLAK ve Yüksek Çevre Mühendisi Zühal ÇELİK katılacaktır.

Tam Program için tıklayınız.