Viyana Teknik Üniversitesinde düzenlenen ISTEC-2016 Konferansına katıldık.

18 Tem

• Çevre Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

Viyana Teknik Üniversitesinde düzenlenen ISTEC 2016 (International Science and Technology Conference)'ne katıldık.

Bölüm Öğretim Üyemiz ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Taşpınar, International Science and Technology Conference - ISTEC 2016 konferansına "Comparatively Use of Time Series and Artificial Intelligence Methods in The Prediction of Air Pollutants" isimli bildirisi ile sözlü sunum olarak katıldı. Düzce'deki PM10 hava kirliliğinden ve hava kirliliği için acil önlem algılama sisteminden bahsedilen çalışması ilgi gördü. Modelleme sistemi ve detayları bu konferansta katılımcılarla paylaşıldı. Aynı zamanda sunumda oturum başkanlığı da yapan Yrd. Doç. Dr. Fatih Taşpınar sunumunu, bu çalışmanın bir projeye dönüştürüleceğini ve Düzce'de deneme amaçlı istasyonların da kurulacağından bahsederek tamamladı.