2019-2020 bahar tek-çift sınav tarihleri

Tek/Çift sınavlarına katılacak olan öğrenciler ve sınav tarihleri ekte yer almaktadır.

Üniversitemiz Fakültemiz Tek/Çift Ders Sınavları 24.06.2020-26.06.2020 tarihlerinde mülakat yöntemiyle on-line Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) aracılığıyla yapılacaktır.

UZEM ile Tek/Çift sınavları Nasıl Gerçekleşecek?

Birimlerden uzem@duzce.edu.tr e-mail adresine gelen derslerin tanımı UZEM sitemine belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.

Sınava girecek öğrenciler bu derslere Kullanıcı Adı: Okul No, Şifre: TC Kimlik Numarası olarak tanımlanacaktır.

Sınavı yapacak hocamızın Kullanıcı Adı ve Şifresi kurumsal e-mail adresine iletilecektir. Ancak hocalarımız sistemi daha önce kullanmışlar ise daha önce kullandıkları Kullanıcı adı ve Şifreleri geçerli olacaktır.

Öğrencilerimiz ve hocalarımız en erken 24.06.2020 tarihinde sisteme giriş yapabileceklerdir. Daha öncesinden sisteme giriş yapamayacaklardır.

Tek/Çift sınavları gün ve saatleri toplu olarak buradan da duyurulacaktır.

Daha önce birimlere iletilen yazıda belirtildiği gibi Tek/Çift sınavları yazılı/mülakat/sözlü yöntemiyle yapılacaktır. Yani, Öğrenci ve dersin sorumlusu ister görüntülü ister sesli iletişim halinde sınavı gerçekleştireceklerdir. Öğrencininde ses ve görüntü kullanması sistem tarafından izin verilmiştir. Öğrenci sınav süresince sistemde kalmalı ve ders sorumlusu sınavı yönetmelidir. UZEM sisteminin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi için lütfen tıklayınız.

Herhangi bir sorunuz için uzem@duzce.edu.tr adresine e-mail yolu ile iletişim kurabilirsiniz.

Sınav programı: