2020-2021 Eğitim Öğretim Yarıyılı Güz Dönemi Yüksek Lisans Ders Seçimleri ve Onayları

02 Eki

2020-2021 Eğitim Öğretim Yarıyılı güz dönemi Yüksek Lisans ders seçimleri ve onayları 28.09.2020 - 02.10.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders seçimlerine müteakiben ders onatları Ana Bilim Dalı Başkanlığımızca yapılacaktır. Onaylamadan sonra Yük. Lis. öğrencilerinin danışman atama işleminin yapılması gereklidir. Danışman olarak belirleyip çalışmak istediğiniz Bölümümüz öğretim üyesi ile irtibata geçip, bizim üniversitemizin Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasında verilen danışman atama formunu doldurup (not: bu formda YL tez konusu belirlemesi de yapılıyor bu aşamada), danışmanlarına imzalattıktan sonra Çevre Müh. Y.L. Programı Ana Bilim Dalı Başkanlığına (Bölüm Bşk.'na) imzalatmaları ve teslim etmeleri gereklidir. Bunun için haftaya 07.10.2020/Çarşamba günü Saat 13:00-14:00 arasında imzalatmları mümkündür, sonraki haftada da aynı gün ve saatte olacaktır. Yük. Lis. öğrencilerinin danışmanı olarak çalışmak istediği Bölümümüz Öğretim Üyeleri ile irtibata geçip gerekli işlemleri yapmaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.